A venit cu pestele de acasa- din seria mari campioni



Comportament nesportiv la Campionatul Naţional de Pescuit la copcă al Republicii Moldova. Unul dintre pescari, care de fapt era şi principalul pretendent la locul întâi, a fost descalificat de arbitri, după ce aceştia ar fi constatat că o bună parte din peşte nu a fost pescuit, ci ar fi fost adus de acasă.


Pescari la Campionatul Naţional de pescuit la copcă al Republicii Moldova

Încă de la primele ore ale dimineții, aproape 60 de pescari amatori s-au întâlnit pe lacul de la Ghidighici pentru a se duela la Campionatul Naţional de pescuit la copcă. Sarcina era de a prinde cât mai mult peşte.

După trei ore de stat la copcă, pescarii au fost chemaţi la mal să-şi cântărească capturile. Doar că unul dintre participanţi a fost prins cu “mâţa în sac”. Arbitrii au bănuit că peştele pe care pretindea că l-ar fi prins ar fi fost de fapt adus de acasă.

După minute bune de negocieri, arbitrii au decis să-l descalifice. Pescarul cu pricina nu a fost, însă, de acord. “Cum aşa să fiu descalificat. Oamenii au văzut cum pescuiam. Am martori. Desigur că nu au dreptate”, a spus acesta.

Premiul mare, de 2500 de lei, a fost câştigat de Dumitru Laur, care a reuşit să pescuiască peste un kilogram de peşte. Acesta, dar şi premianţii locurilor doi, trei şi patru vor reprezenta Republica Moldova la Campionatul European şi cel Mondial de pescuit la copcă.
sursa  publika.md

Un comentariu:

Bogdan spunea...

hahaha,super tare!