Publicitate pentru balti

       De la inceputul lui ianuarie, tot caut  pe forumuri unde au mai pescuit oamenii in aceasta perioada dar vad tot felul de povesti despre  capturi din anunite balti si ma intreb pana unde vor ajunge acesti proprietari de balta? 
    
       Sa luam ca exemplu balta Oltenita DN4

    Urmariti pe forumul pescuitul.ro toate povestile cu capturi pe aceasta balta si verificati ce alte comentarii mai are respectivul care posteaza si o sa descoperiti ca este de fapt un angajat sau apropiat al proprietarului baltii, mai mult  sunt cazuri in care acesti oameni se lauda cu capturi pe Dunare, in zona Oltenita Ulmeni sau Chirnogi, dar specifica si unde ajung aceste capturi.Ati ghicit balta Oltenita DN4.
    Ce este de fapt aceasta balta? Un lighean  unde daca lansezi usor risti sa-l accidentezi pe vecinul de peste apa adica este cam cat un teren de handbal unde stau bietii oameni inghesuiti sa pescuiasca (peste provenit din Dunare)   cu reguli stricte  sub atenta supraveghere a patronului care este de meserie circar de balci  fugit probabil dupa balci la varsta frageda....
     Daca pescuiti  in aceasta balta trebuie sa stiti ca pana la Dunare fie Chirnogi sau Ulmeni mai aveti 8-9km     este pacat  sa nu incercati si Dunarea.
    Va prezint in continuare  un spot publicitar produs de acesti proprietari de balti, spot din care nu putea  lipsi politistul din comuna.
       

Un comentariu:

Anonim spunea...

sunt penibili ... cat despre politist, mai lucreaza in politie? de aceea poarta uniforma sa faca videoclipuri ... jalnic