NESIMTIREA FUNCTIONARILOR PUBLICI - peste 200.000 de pescari sportivi sufera

      In fiecare an data la care se poate obtine permisul de pescuit recreativ sportiv emis de ANPA este necunoscuta, an de an ANPA a tiparit cu greu tipizatul permisului,  in acest an  insa a intrecut masura.Nici la aceasta data nu au facut licitatia pentru achizitionarea tipizatelor, nu au informat organele de control despre schimbarea formatului de permis(am fost pe 15.01.2012 la pescuit in zona Oltenita si politia de frontiera habar nu avea de forma noului permis) si mai rau Ministrul a cautat o solutie simpla pentru a rezolva problemele:  PERMISUL DE PESCUIT RECREATIV SPORTIV 2011 ESTE VALABIL SI IN 2012 PANA LA ELIBERAREA NOILOR PERMISE.
     S_a spalat pe maini cu acest articol din ordinul  297/ 28.12.2011, din punctul dansului de vedere lucrurile sunt clare, este oare asa?Cu siguranta nu.De ce spun asta?
-Pai sa luam exemplul unuia care era elev anul trecut si acum nu mai este, mai este valabil permisul de anul trecut avand in vedere ca era cu taxa redusa iar posesorul nu mai beneficiaza de aceasta reducere?
-Se poate pescui sportiv legal in anul 2012 cu permisul din anul 2011 fara ca taxa din 2012 sa fie achitata?
-Un om care doreste pentru prima data in viata sa obtina acest permis ce face?achita taxa aferenta anului 2012 dar nu are permisul de  anul trecut.Daca vrea sa obtina avizul de frontiera cum il obtine?Pentru aviz este nevoie de un permis de pescuit valabil.
-Poate unii dintre noi am aruncat pur si simplu pemisul valabil anul trecut 
    EU CRED CA ERA MAI SIMPLU SI MAI CORECT SA PERMITA PESCUITUL SPORTIV RECREATIV IN ACEASTA PERIOADA PE BAZA DOVEZII ACHITARII TAXEI AFERENTE ANULUI 2012, ASTA NU REZOLVA INSA SI PROBLEMA AVIZULUI DE GRANITA UNDE TOT ANPA CARE A CREAT ACEST HAOS TREBUIA SA MEDIEZE CUMVA OBTINEREA ACESTUI AVIZ
     PANA ATUNCI TOT NOI SUPORTAM, MERGEM  LA PESCUIT PRIMIM  AMENZI SI  PASTRAM LINISTEA ASA CUM AM FOST OBISNUITI
       Avand in vedere aceasta speta intr-o tara civilizata ministrul sau macar presedintele ANPA era deja demisionar....

Niciun comentariu: