Unii nu stiu ce inseamna Dunarea dar predau lectii de pescuit

     Acest domn confunda viaductele  cu Dunarea, chiar el spune ca ce face acolo nu merge pe ape curgatoare  si totusi din titlul reiese ca pescuieste pe Dunare.... sau poate Dunarea a incetat sa mai curga?!!!
Sfatul meu este sa nu incercati asta pe Dunare pentru  ca pierdeti si timpul si banii.


6 comentarii:

Marius spunea...

Cei care pescuiesc strict in zona de sud-est a tarii nu au de unde sa inteleaga ca sunt locuri pe distante mari sau foarte mari pe Dunare, cu precadere in Judetul Caras Severin dar si cateva in Mehedinti, unde nu este curent deloc pe malul Romanesc. Probabil nu ati pescuit niciodata mai in amonte de PF 1. Daca aveti ocazia va recomand se faceti o partida in zona Caras-Severin, nu o sa regretati. Din imagini reiese ca este filmat in zona Svinita pe cursul principal al Dunarii. Fire intinse.

Anonim spunea...

prietene.. sterge repde ce poti sa mai stergi ... probabil sti prea putine lucruri despre lucian , insa te asigur ca omu stie si stia perfect ce face si ce avea de facut :d... lucian are cateva partide memorabile la activ pe dunare , in multe locatii asa ca ...

fox spunea...

cred ca in zona aia se confunda Dunarea cu un lac de acumulare si asta este rau pentru ca Dunarea are o lungime de 2850 km si crede-ma ca are un curent foate puternic

Anonim spunea...

Domnule Nicu , indiferent unde se desfasoara aceasta partida de pescuit , fie ca-i dunare fie ca-i balta , cred ca aveti multe de invatat de la Dl Fiat , ca sicnoi de asemenea , de la pregatirea nadei, a monturilor etc . Faptul ca nu au fost filmate multe capturi , asta nu inseamna ca din acest material nu avem ce invata. De cate ori ati pescuit dv la feeder la scobar , la mreana dedesubt de barajul PF2 sau la salcia sau vrata , unde sunt niste curenti infernali si ai nevoie de cosulete de 100...120 g dar si sensibilitate maxima ? Lucian a facut-o de multe ori , cu rezultate f bune ( vezi articolul cu pescuitul platicii unde ce se vede in poze e doar o mica particica din captura ) , plus alte partide reusite care nu au facut subiectul unui material media.

cu stima,

fox spunea...

avem intotdeauna de invatat, eu nu am zis ca nu stie sa pescuiasca am spus altceva.

Iulian Ionescu spunea...

Buna,
Sunt din Timisoara si am auzit ca in zona Salcia-Mehedinti este o zona buna de pescuit la Crap.
Rog pe cei care cunosc zona sa-mi ofere si mie mai multe detalii referitoare la locatie, accesibilitate...stiu ca despre asemenea detalii, majoritatea pescarilor ce au dat lovitura, nu-mi vor spune nimic....ba din contra, imi vor spune ca nu are rost sa-mi pierd timpul degeaba. Totusi daca intre voi se gaseste si un pescar cu "suflet"...rog sa ma contacteze pe mess la urmatoarea adresa: iuliusiulius13.
Iar celor care nu vor sa-mi dezvaluie frumusetea acelor locuri nu pot decat sa le urez:"fir intins si vant din spate":))